Benvinguts a la Universitat de la Gent Gran de la UNED a Canet


La Universitat de la Gent Gran de la UNED és un projecte educatiu impulsat per la Universitat Nacional d’Educació a Distància i l'Àrea d'Educació de l’Ajuntament de Canet de Mar, que vol posar a l’abast dels canetencs i les canetenques de més de 50 anys, programes formatius amb diferents formats i objectius. La UGG vol ser un espai de trobada per a tots aquells que volen continuar aprenent.


dilluns, 17 de gener del 2011

La directora del CUXAM sedueix la gent de la UGG amb "El plaer de la lectura"




La catedràtica Mercè Boixareu va seduir al públic de Canet amb la xerrada inaugural del cicle de conferències que ofereix la Universitat de la Gent Gran de la UNED durant el curs acadèmic.
L'acte va aplegar una vuitantena d'alumnes i va servir també per presentar Mercè Boixareu com a directora del Consorci Universitari en Xarxa de l'Àrea Metropolitana, organisme que integra també el centre de la UNED a Canet.
Al finalitzar l'acte es va fer lliurament dels diplomes d'assistència als alumnes del curs 2009-2010 de la UGG per la regidora Sílvia Tamayo, pel coordinador de la UGG a Canet, Carles Sàiz i pel coordinador del curs de CAD de la UNED a Canet, Toni Fita, que acompanyaren Mercè Boixareu durant la conferència.