Benvinguts a la Universitat de la Gent Gran de la UNED a Canet


La Universitat de la Gent Gran de la UNED és un projecte educatiu impulsat per la Universitat Nacional d’Educació a Distància i l'Àrea d'Educació de l’Ajuntament de Canet de Mar, que vol posar a l’abast dels canetencs i les canetenques de més de 50 anys, programes formatius amb diferents formats i objectius. La UGG vol ser un espai de trobada per a tots aquells que volen continuar aprenent.


dilluns, 2 de maig del 2011

David Estrada parlarà de l'humor en la literatura infantil a la bibliteca

La Universitat de la Gent Gran segueix oferint als seus alumnes i també als canetencs, noves xerrades amb professors universitaris. En aquesta ocasió es compta amb una xerrada del canetenc David Estrada, professor de la Universitat de Girona i autor de diferents novel·les com Operació Catalanicus, Gruff,  Pedragentil, Can Bitxos, entre d'altres.

Estrada es va doctorar el desembre de 2008 amb una tesi sobre l'humor en la literatura infantil i juvenil catalana. És per això que el proper divendres, 6 de maig, a les 20.30 h, a la biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet, el Dr. Estrada ens oferirà una visió sobre l'humor en la literatura infantil durant aquests darrers cent anys.

Vegeu l'entrevista que li va fer l'avui l'any passat: http://www.avui.cat/noticia/article/2-societat/-/147719-lfins-i-tot-als-camps-de-concentracio-hi-havia-humorr.html