Benvinguts a la Universitat de la Gent Gran de la UNED a Canet


La Universitat de la Gent Gran de la UNED és un projecte educatiu impulsat per la Universitat Nacional d’Educació a Distància i l'Àrea d'Educació de l’Ajuntament de Canet de Mar, que vol posar a l’abast dels canetencs i les canetenques de més de 50 anys, programes formatius amb diferents formats i objectius. La UGG vol ser un espai de trobada per a tots aquells que volen continuar aprenent.


dijous, 21 de gener del 2010

La UGG comença el segon trimestre


La Universitat de la Gent Gran de Canet, és a punt d'iniciar el segon trimestre d'aquest curs 2009 2010. Encara hi ha places lliures per a dos dels seus cursos, el d'història de Catalunya i de Canet i el curs sobre la terra i el canvi climàtic.La UGG ha confeccionat un programa d'estudis adequats als seus alumnes, persones de més de 50 anys que volen, sobretot, aprendre coses noves i aprofundir, sense la pressió d'uns estudis reglats, en aquelles matèries que més els motiven.Els programes dels cursos inclouen a més a més de les classes, passis de documentals i pel·lícules relacionades amb els temes tractats, conferències i sortides culturals.Al curs d'història de Catalunya i de Canet de Mar que comença aquest febrer s'hi tractaran els temes:


La Guerra del Francès i la nova societat liberal
La industrialització com a motor econòmic
La Restauració Borbònica
La Dictadura de Primo de Rivera
La Segona República i la Guerra Civil
Franquisme i Postguerra
La nova cançó i la democràcia


I al curs sobre la terra i el canvi climàtic s'aprofundirà en:


Els canvis climàtics al llarg de la història
L'atmosfera i la seva contaminació
Els efectes de la pluja àcida
Depurem l'aigua de Canet
Els impactes mediambientals sobre els éssers vius
També es faran dues sortides a museusEl segon trimestre acabarà al maig. El cost de cada assignatura és de 20 euros per alumne.


Inscripcions al segon trimestre de la UGG:

Fins a l'1 de febrer de 2010De dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores

A Vil·la Flora

Visitem el patrimoni modernista de Canet


Els alumnes de l'assignatura de "Patrimoni local" van visitar, el 14 i el 21 de gener, el ric llegat modernista de Canet de Mar. El 14 de gener el professor Carles Sàiz va comentar l'obra de Lluís Domènech i Montaner i els edificis que va bastir a Canet i el dia 21 la guia de la Casa museu de Lluís Domènech i Montaner, Fina Jubany va obsequiar-nos amb una visita al conjunt museístic.