Benvinguts a la Universitat de la Gent Gran de la UNED a Canet


La Universitat de la Gent Gran de la UNED és un projecte educatiu impulsat per la Universitat Nacional d’Educació a Distància i l'Àrea d'Educació de l’Ajuntament de Canet de Mar, que vol posar a l’abast dels canetencs i les canetenques de més de 50 anys, programes formatius amb diferents formats i objectius. La UGG vol ser un espai de trobada per a tots aquells que volen continuar aprenent.


divendres, 5 de novembre del 2010

Els alumnes de patrimoni descobreixen el Canet Romà




El passat dijous, 28 d'octubre, els alumnes del curs de patrimoni van visitar el Canet romà. La sortida va consistir en resseguir els principals punts on s'han trobat restes arqueològiques compreses entre el segle II aC i el III dC, al voltant de la vil·la romana de can Bigues, que estava situada on avui hi ha l'església parroquial.
De la sortida cal destacar la quantitat de terrissa trobada l'any 1983 quan es va fer l'aparcament subterrani de la plaça dels Americanos, atès que a banda de la qualitat provada, també hi havia molta quantitat atès que el jaciment trobat corresponia a un abocador d'àmfores i elements ceràmics provinents del forn de producció que hi havia a la vil·la de can Bigues.