Benvinguts a la Universitat de la Gent Gran de la UNED a Canet


La Universitat de la Gent Gran de la UNED és un projecte educatiu impulsat per la Universitat Nacional d’Educació a Distància i l'Àrea d'Educació de l’Ajuntament de Canet de Mar, que vol posar a l’abast dels canetencs i les canetenques de més de 50 anys, programes formatius amb diferents formats i objectius. La UGG vol ser un espai de trobada per a tots aquells que volen continuar aprenent.


dimarts, 27 de juliol del 2010

Obrim matrícula per al curs 2010-2011

La UNED i l’Ajuntament de Canet de Mar, dins la seva política de participació cívica, han endegat el tercer any de la Universitat de la Gent Gran de la UNED a Canet. Durant tot aquest mes de juliol els canetencs de més de 50 anys poden formatitzar la prematrícula per al curs 2010-2011. Enguany l'oferta formativa es basa en: 

PRIMER TRIMESTRE:
- Anglès bàsic. Prof. Mayka Fernandez
- El patrimoni arquitectònic de Canet. Prof. Carles Sàiz
- Psicologia. Prof. Montse Estarlich

SEGON TRIMESTRE
- Anglès avançat. Prof. Mayka Fernandez
- Les millors obres de la literatura universal. Prof. Rubèn Mettini
- Informàtica. Prof. Jaume Buch

TERCER TRIMESTRE
- Taller d'internet. Prof. Jaume Buch

I recordeu:
• No cal tenir ninguna titulació prèvia per accedir-hi.
• Només es necessita un mínim d'1,5 hores i un màxim de 4,5 a la setmana per assistir a les classes.
• No hi ha exàmens i per aprovar el curs només cal assistir al 80% de les classes.
• El programa inclou passis de documentals i pel•lícules, conferències mensuals amb professors d’universitat i diferents sortides culturals, d’acord amb les assignatures que curseu.

La iniciativa està oberta a tothom que tingui una inquietud cultural i vulgui viure noves experiències, tant humanes com universitàries. I pensi que mai és tard per continuar aprenent.
Si s'està interessat, adreceu-vos a les oficines de la UNED al Centre Cultural Vil•la Flora, els matins de 10.00 a 13.00 o truqueu al 93 795 46 25 i us informaran àmpliament de les condicions i del calendari del curs.