Benvinguts a la Universitat de la Gent Gran de la UNED a Canet


La Universitat de la Gent Gran de la UNED és un projecte educatiu impulsat per la Universitat Nacional d’Educació a Distància i l'Àrea d'Educació de l’Ajuntament de Canet de Mar, que vol posar a l’abast dels canetencs i les canetenques de més de 50 anys, programes formatius amb diferents formats i objectius. La UGG vol ser un espai de trobada per a tots aquells que volen continuar aprenent.


dilluns, 3 de maig del 2010

La UGG clou el segon trimestre amb un balanç molt positiu


La Universitat de la Gent Gran de Canet va tancar, el passat dijous, 29 d'abril, el segon trimestre del curs amb un resultat més que satisfactori. Les xifres ho avalen: més d'una setantena d'alumnes han cursat, durant aquest trimestre, els dilluns i dijous, les assignatures d'Anglès II, Informàtica, Canvi Climàtic i Història de Catalunya i Canet de Mar.
El total d'alumnes matriculats durant aquest curs ha estat de 96 persones, fet que ha triplicat amb escreix les xifres assolides durant el curs 2008-2010.
D'altra banda, a partir del dijous 6 de maig la UGG enceta el darrer trimestre del curs 2009-2010 amb un Taller d'iniciació a Internet, amb 30 places que ja han estat cobertes.