Benvinguts a la Universitat de la Gent Gran de la UNED a Canet


La Universitat de la Gent Gran de la UNED és un projecte educatiu impulsat per la Universitat Nacional d’Educació a Distància i l'Àrea d'Educació de l’Ajuntament de Canet de Mar, que vol posar a l’abast dels canetencs i les canetenques de més de 50 anys, programes formatius amb diferents formats i objectius. La UGG vol ser un espai de trobada per a tots aquells que volen continuar aprenent.


dimecres, 2 de desembre del 2009

La UGG obre el curs acadèmic 2009-2010 rememorant la figura de Pau Casals



"Pau Casals, l'home, el músic, l'humanista" va ser el títol de la lliçó inaugural del curs acadèmic 2009-2010 de la Universitat de la Gent Gran, conferència que va anar a càrrec de la conservadora del Museu Pau Casals, Núria Ballester. Ballester va dissertar durant una hora sobre la figura del català més universal. L'acte, que se celebrà el dimarts 1 de desembre a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits va comptar amb la presència dels alumnes de la UGG i de representants polític com la regidora Sílvia Tamayo i Rosa Bonet, coordinadora de l'Àrea Acadèmica del Consorci Universitari en Xarxa de l'Àrea Metropolitana de la UNED, que van voler destacar el bon ritme de la Universitat de la Gent Gran de Canet. L'acte el va cloure Joaquim Mas, alcalde de Canet i tot seguit es van lliurar els diplomes d'assitència als alumnes que van cursar l'oferta de la UGG durant el curs 2009-2008.

dimarts, 1 de desembre del 2009

Sessió inaugural de la UGG

La Universitat de la Gent Gran ja fa setmanes que ha iniciat el curs, però encara no s'havia celebrat l'acte inaugural, que s'ha reservat per aquest dimarts 1 de desembre, a partir de les 7 de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits.
La sessió inaugural inclourà una conferència titulada Pau Casals: l'home, el músic, l'humanista, a càrrec de Núria Ballester, conservadora de la Vil·la Casals-Museu Pau Casals. També hi assistiran els alumnes d'aquest curs i els del curs 2008-2009, als quals se'ls lliurarà els diplomes d'assistència al curs passat.
Aquest és el segon any que Canet gaudeix d'aquesta iniciativa, que està tenint una excel·lent acceptació per part dels usuaris. Cada cop són més, les persones adultes que s'hi apunten, atretes per les matèries que s'hi imparteixen, i més tenint en compte que l'objectiu principal és precisament aquest, aprendre i no obtenir cap titulació universitària, ni fer exàmens ni provés d'accés o d'aptitud.
L'interès que desperta la UGG ha fet que recentment s'hagi desplaçat a Canet un equip de gravació audiovisual per fer un reportatge que s'emetrà al TN Comarques de TV3.